Psykoterapeuten

Om

Psykoterapi til private og erhvervslivet

 

Om ErhvervsTerapeut®

Om den psykoterapeutiske metode

Om psykoterapeuten

Psykoterapeut Kasper Larsen

Psykoterapi til private og erhvervslivet

 

Om - Psykoterapeut, supervisor, underviser og konsulent

 

Psykologisk konsumentadfærd og kommunikation siden 1987

• Voksenpædagogisk psykologi og lederudvikling siden 1989

Management- og proceskonsultation siden 1997

Coaching og supervision siden 1999

Karriere og leder mentoring siden 2001

Kognitiv NLP terapi og coaching siden 2002

Psykologiske leder, team og personprofiler siden 2003

Gestalt psykoterapi siden 2005

Alkoholbehandling samt familie- og parterapi siden 2006

 

Psykoterapeut, supervisor, underviser og konsulent

 

Jeg er fra 1966,

har arbejdet professionelt med mennesker siden 1989

og haft min egen praksis siden 2002 i København.

 

Psykologisk uddannelse

 

Uddannelsesmæssigt har jeg bl.a. et voksenpædagogikum samt er internationalt certificeret NLP (se faq) master coach og eksamineret gestalt psykoterapeut efter dansk og europæisk standard med 12 i afsluttende karakter. Efterfølgende er jeg certificeret master i familie- og parterapi med speciale i systemisk arbejde og imagoterapi. Siden er jeg videreuddannet i relationsarbejde hos Hanne Hostrup, international psykoterapi, supervision og relationsarbejde hos Rita og Robert Resnick (GATLA), advanced relationships hos Russ Hudson samt sexologi og psykotraumatologi. Derudover modtager jeg løbende supervision, er medlem af flere relevante foreninger og deltager i div. kurser m.v.

 

Psykologisk erfaring

 

Jeg har klinisk erfaring fra psykiatrien, behandlingsinstitutioner, erhvervslivet, egen praksis og beneficeret arbejde. Herunder socialpsykiatrien (samtale, støtte og udvikling), Lænken (behandling, familie- og parterapi), Tuba (voksne børn af alkoholikere), Blå Kors (behandling, familie- og parterapi samt ansvarlig for dagbehandlingen) og Røde Kors/OID (krisesamtaler).

 

Erhvervsuddannelse

 

Erhvervsmæssigt har jeg en MBA samt er specialuddannet indenfor konsumentadfærd, kommunikation, transaktionsanalyse, assertionstræning, motivationssamtaler (MI), personalejura, lean (procesoptimering, ledelse og coaching) samt projekt- og forandringsledelse. Derudover er jeg certificeret i enneagrammet og en række personaleprofilsystemer (personaletest) indenfor organisatorisk klimamåling, stresshåndtering, effektivitet, relationer, team, samarbejde, kommunikation, salg, ledelse og personlig udvikling.

Læs mere om ovenstående emner under FAQ.

 

Erhvervserfaring

 

Forud har jeg en erhvervspsykologisk baggrund som management- og proceskonsulent indenfor bl.a. strategi, projektledelse, forandringsledelse, organisation, procesoptimering, human resources, psykologiske test / profiler, partnerskaber og teams. Jeg har således arbejdet for store internationale virksomheder indenfor industri, byggeri og It samt nogle af de største konsulenthuse som Arthur Andersen og PricewaterhouseCoopers.

 

Stil

 

Jeg arbejder ud fra et koldt hoved og et varmt hjerte, med en overbevisning om at ærlighed er kærlighed samt at den bedste omsorg er støtte til mestring. Formen er forholdsvis hurtig og direkte samt varierer mellem at være støttende, ledende, konfronterende og integrerende.

 

Proces

 

Metoden er enkel. Jeg arbejder med du er parat til og bringer op. Det kan således være en oplevelse, frustration eller et mål. Da vi arbejder fænomenologisk i nuet med det der er mest aktuelt for dig, behøver du ikke at forberede dig. Min oplevelse er at situationerne har det med at ændre sig fra øjeblik til øjeblik samt at hvert møde er et nyt møde. Hvis du imidlertid ønsker at forberede dig, kan du med sandsynlig styrke din bevidsthed og proces med refleksion og noter.

 

Håb

 

Mit håb er, at du gennem psykoterapien skaber dig en ressourcefuld virkelighedsopfattelse, løsningsorienterede tanker samt en kraftfuld tilstand, kommunikation og adfærd. Det er samtidig mit håb for dig at du gennem psykoterapien finder dig selv inkl. at du bliver mere bevidste, hel og fri samt ansvarlig og autentisk på en respektfuld og værdig måde.

 

Resultater

 

Der kan og må ikke arbejdes gratis eller gives garantier for resultater. Hvis du vil vide hvad det er værd, skal du gå vejen. Herefter kan du stoppe op, se tilbage og evaluere. Sammen kan vi tale om hvad der evt. resterer og hvad du evt. har brug for. Korttidsterapi er 12-15 konsultationer. Det jeg tilbyder, er i første omgang kort korttidsterapi. Altså 6 møder. Da jeg arbejder hurtigt og direkte, plejer det for de fleste at være nok for at komme fra krise til stabilisering. Har du brug for mere, er du velkommen.

 

Copyright © all rights reserved ErhvervsTerapeut®

 

 

Kasper Larsen

 

Gestalt psykoterapeut

Coach, mentor og underviser

Voksenpædagogisk psykologi

Psykotraumatologi og krisesamtaler

Sexologisk efteruddannelse

Master i relationsterapi og imago

DiSC og Enneagrammet

 

Klinisk erfaring

 

Socialpsykiatrien (samtaler og støtte) Lænken (behandling, familier og par)

TUBA (voksne børn af alkoholikere)

Blå Kors (ansvarlig for dagbehandling)

Røde Kors/OID (krisesamtaler)

Egen praksis (coaching/psykoterapi)

 

Klinisk supervision

 

Lennart Holm

Michael Sommer

Lars J. Sørensen

Hanne Hostrup

Bent Falk

Todd Burley

 

Erhvervsuddannelse

 

MBA og acad.econ

Personalejura

Projektledelse

Lean procesoptimering

 

Erhvervserfaring

 

Complet (it management consulting)

Merkantildata (it management)

Mitchell Phoenix (lederudvikling)

PricewaterhouseCoopers (consulting)

Arthur Andersen (consulting)

 

LinkedIn | ErhvervsTerapeut.com
English | ErhvervsTerapeut.com
Hjem | ErhvervsTerapeut.com
Ydelser | ErhvervsTerapeut.com
Om | ErhvervsTerapeut.com
Foto | ErhvervsTerapeut.com
Praktisk | ErhvervsTerapeut.com

Copyright © all rights reserved • www.erhvervsterapeut.com • +45 61661900