Priser

Praktisk

Psykoterapi til private og erhvervslivet

 

Priser

Praksis

Kontakt

Honorar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betingelser:

 

ErhvervsTerapeut® er en privat virksomhed og et privatbetalt tilbud. Der er ikke overenskomst med Sygesikringen. I særlige tilfælde kan socialforvaltningen i bopælskommunen efter Lov om social service yde hel eller delvis dækning for individuel psykoterapi. Dette skal du selv arrangere med din sagsbehandler, inden du booker tid. Hvis det påfører ekstra arbejde eller omkostninger, er dette ekskl. de nævnte priser. I din ansøgning er du velkommen til at sende link til denne hjemmeside og c.v. Med mindre, at der skriftligt og forud er aftalt andet, er betalingen for private mobilepay og inden start af møderne. Du hæfter personligt for betalingen. Ved manglende betaling afbrydes terapien, for klientens regning. Herefter fremsendes der rykker inkl. gebyr og renter. Misligholdes betalingen, går sagen til eksternt inkassofirma, der sender sagen til retslig inkasso og indberetning til RKI. Alle omkostninger herved påløber retsligt skyldner.

 

Tilbuddet og informationerne på dette site skal ikke ses som en anbefaling, men en mulighed og valget er altid dit. Psykoterapi kan ikke erstatte eller tilsidesætte lægelige vurdering, anbefaling og behandling. Terapi er ikke at forveksle med rådgivning og der kan ikke garanteres resultater. Behandlingen og evt. reaktioner (direkte som indirekte) er på eget ansvar og risiko. ErhvervsTerapeut® har ikke forsikringer der dækker dit terapeutiske arbejde, reaktioner, beslutninger eller handlinger. Du er selv ansvarlig for dine beslutninger, kommunikation og handlinger, indenfor såvel som udenfor møderne. Du både opfordres til og støttes i, ikke at overskride dine egne grænser, i et tempo udover selvstøtten. Det forudsættes at du er egnet til terapeutisk arbejde. Er du psykisk ustabil, misbruger, diagnosticeret eller under anden behandling evt. medicinsk, bedes du oplyse dette. Det forudsættes her samt ved enhver tvivl, at du selvstændigt kontakter egen læge og at denne står indenfor at du deltager i psykoterapeutisk arbejde. Giv samtidig løbende feedback til terapeuten omkring reaktioner og forventninger, så terapeuten bedst muligt kan støtte dig i dine mål og dit arbejde.

 

Betalinger på kr. 10.000 og derover, skal ske elektronisk. Skatte-/ momsmæssigt forstås psykoterapi som diagnosticering (kortlægning og udredning), forebyggelse, behandling og helbredelse af sygdomme eller sundhedsmæssige uregelmæssigheder (anomalier). Konsulentarbejde, profiler, undervisning, mentoring, coaching, supervision og livsstilsterapi tillægges moms. De fleste individer, par og familier ønsker livskvalitet og udvikling samtidig med at der er psykologiske problemer, symptomer eller anomalier som fx depression, angst, alkoholproblemer, tab, chok og traume. Disse udfordringer er ofte systemiske og/eller behandles bedst i og gennem systemet (relationen, parforholdet, familien eller arbejdet). Metodemæssigt arbejdes der procesorienteret, relationsbaseret og eklektisk, hvorfor elementer fra flere værktøjskasser kan indgå i det terapeutiske arbejde, men konsultation og forløb udelukkende omkring fx stress, drømme, eksistens og personlig udvikling, skal skattemæssigt tillægges moms. Ring/sig til ved spørgsmål.

 

Copyright © all rights reserved ErhvervsTerapeut®

 

Tirs- til torsdag på udvalgte tidspunkter

Privat

Erhverv

Terapi 30 min. Telefonterapi

450,00

600,00

Terapi 50 min. Individuel terapi

750,00

1.000,00

Terapi 80 min. Individuel, partnerskaber, par og famlier

1.100,00

1.200,00

Man- til torsdag før kl. 1730 og fredag før kl. 1600

Privat

Erhverv

Terapi 30 min. Telefonterapi

500,00

650,00

Terapi 50 min. Individuel terapi

800,00

1.000,00

Terapi 80 min. Individuel, partnerskaber, par og famlier

1.200,00

1.500,00

Momspligtigt arbejde

Privat

Erhverv

Coaching og mentoring ex moms

Ring

Ring

Supervision ex moms

-

Ring

Leder-, team- og personprofil ex moms

Ring

Ring

Proceskonsultation ex moms

-

Ring

Workshops erhverv ex moms

-

Ring

Seminarer og kurser ex moms

-

Ring

Afbud og ændringer

 

Senere end kl. 09.00,

2 hverdage før aftale

betales til fuld pris.

 

Private

 

Mobilepay inden møde.

 

Erhverv

 

Forudbetaling til konto.

 

Hæveautomat

 

Dankort og cheks modtages ikke.

Hæveautomat findes ved Nordea på Valbylanggade i krydset ved Toftegårds allé. Ca. 2 x 15 min. gang fra praksis.

 

Konto

 

Nordea 2276 - 6275 206 750

Ved betaling til konto mailes netbankkvittering 5 dage før.

Ellers tages der forbehold for

opkrævning på mødet.

 

Klippekort til forløb

 

Hvis du ønsker et forløb er det muligt at købet et klippekort. Udover at det hjælper mange til commitment, så er det også muligt at opnå en rabat ved forudbetalt køb af klippekort på min. 6 klip. Klippekort er gældende 1 måned pr. klip og ubrugte klip refunderes.

 

Telefonkonsultation

 

I stedet for et fysisk møde i praksis,

kan der aftales telefonkonsultation.

Telefonterapi | ErhvervsTerapeut.com
Forløb | ErhvervsTerapeut.com
English | ErhvervsTerapeut.com
Hjem | ErhvervsTerapeut.com
Ydelser | ErhvervsTerapeut.com
Om | ErhvervsTerapeut.com
Foto | ErhvervsTerapeut.com
Praktisk | ErhvervsTerapeut.com

Copyright © all rights reserved • www.erhvervsterapeut.com • +45 61661900