Workshops

Ydelser

Psykoterapi til private og erhvervslivet

 

Psykoterapi, supervision, personprofil...

Parterapi, gruppeterapi, workshops...

Kurser, konsulentbistand, lederudvikling...

Psykoterapeutiske workshops - København

 

Workshops er en form for korttidsterapi, der minder om et kursus hvor deltagerne medvirker i og påvirker processen, der kan omfatte dialog, undervisning og psykoterapi. Workshops er enkeltstående arrangementer, der kan være et led i din øvrige terapeutiske udviklingsproces. Du kan enten tilmelde dig en åben workshop eller selv arrangere en workshop for din egen gruppe.

 

ErhvervsTerapeut® afholder løbende psykoterapeutiske workshops i København. Efter åben og løbende tilmelding sammensættes mindre og fortrolige grupper, som typisk mødes en lørdag eller en lørdag og en søndag fra kl. 10.00 til 17.00. Alternativt kan workshops arrangeres for en lukket gruppe via gruppens kontaktperson.

 

Ofte opstår teamet for workshoppen på selve dagen - alt efter deltagernes ønske og hvad der er aktuelt. Andre gange kan det være aftalt på forhånd. Uanset formen, så kan alle få mulighed for at arbejde med deres personlige temaer inkl. at bringe deres egne temaer ind i den fælles proces. Stilen er overvejende psykoterapeutisk og indimellem undervisende eller coachende. Temaerne kan f.eks. være parforhold, seksualitet, kærlighed, familie, ensomhed, venskab, livskvalitet, arbejde, stress, angst, depression, balance, drømme, opvækst, uforløste følelse, uafsluttede situationer, selvværd og grænsesætning. Eller spørgsmål som:

 

Hvem er jeg og hvordan skaber jeg mening i mit liv?

Hvad er det jeg skal lære af den situation jeg står i lige nu?

Hvordan får jeg brudt et mønster, som spænder ben for mig i mit liv?

 

Det forudsættes at du er rask, jeg-stærk, stabil og samlet samt upåvirket af medicin, alkohol og narkotika. Er du i tvivl om du er egnet for psykoterapeutisk arbejde, forudsættes det at du har drøftet det med din læge og at denne indestår for dit engagement.

 

Copyright © all rights reserved ErhvervsTerapeut®

 

Private clienter...

 

Åbne workshops:

Løbende tilmelding pr. mail.

 

Lukkede workshops:

Arrangeres for en lukket gruppe

via gruppens kontaktperson.

 

 

English | ErhvervsTerapeut.com
Hjem | ErhvervsTerapeut.com
Ydelser | ErhvervsTerapeut.com
Om | ErhvervsTerapeut.com
Foto | ErhvervsTerapeut.com
Praktisk | ErhvervsTerapeut.com

Copyright © all rights reserved • www.erhvervsterapeut.com • +45 61661900