Forløb

Praktisk

Psykoterapi til private og erhvervslivet

 

Priser

Praksis

Kontakt

Forløb - Psykoterapi - Parterapi

 

Mange overvejer fra starten et forløb. De ønsker enten et fokuseret forløb eller et forløb, hvor de fx også bruger psykoterapeuten løbende som en sparringspartner. Endelig hjælper et forløb mange til, at fastholde dem selv i deres proces.

 

Et forudbetalt forløb fungerer som et klippekort. Klippekortene kan også benyttes med henblik på et intensivt forløb i perioder af dit liv, hvor du har overskud, tid eller behov - fx under ferier, under sygemelding, i et skift mellem to jobs eller under en skilsmisse. Et forløb kan således betragtes som en individuel tilrettelagt proces, hvortil der kommer en væsentlig økonomisk besparelse i form af loyalitets- og mængderabat.

 

De fleste individuelle klienter kommer seks gange. Normalt to gange om måneden eller en gang om ugen hvis det er akut. De korte forløb vedrører ofte afgrænsede problemstillinger. Andre kommer en ti til femten gange over et års tid. De mellemlange til lange forløb vedrører ofte dybere og mere komplekse problemstillinger. Nogle forløb er intensive i starten, hvorefter de resterende klip bruges til fx en personprofil, opfølgende møder eller ved tilbagefald.

 

Forløb i parterapi strækker sig ofte over seks gange i løbet af 2-3 måneder. Nogle forløb i parterapi er dog længere. Særligst hvis de ikke kun skal have fokus på krise og stabilisering, men også fastholdelse og forebyggelse (udvikling). De fleste par kommer to til fire gange om måneden. Nogle forløb er intensive i starten, hvorefter de resterende klip bruges til fx opfølgende møder eller ved tilbagefald.

 

Resultater kan ikke forudsiges eller garanteres på forhånd. Hvis man er resultatorienteret og vil vide hvad det er værd, må man gå vejen, stoppe op, se tilbage og selv vurdere. Det er dog ErhvervsTerapeut® erfaring at det er svært at opnået substantielt og vedvarende forandring ved forløb på under seks møder. Grundlaget for at vurdere et evt. udbytte, er på under seks møder typisk for tyndt. De fleste vælger således typisk seks møder, hvad enten de betaler for gang til gang eller køber et klippekort. Klippekortene er gældende i en måned pr. klip og ubrugte klip refunderes ikke. Kortet er personligt og kan ikke overdrages eller omstruktureres uden aftale med terapeuten. Du behøver ikke at bestemme dig forud for forløb eller klippekort. Du kan blot booke og betale en session på almindelig vis, inden du beslutter dig.

 

Copyright © all rights reserved ErhvervsTerapeut®

 

Terapi er en gave til dig selv!

 

Som at give dig selv en chance mere. En mulighed for at finde og være dig selv. At være i og levet livet, som du ønsker det. En vej til personlig problemløsning, heling, indsigt, udvikling og vækst.

 

Processer forløber individuelt tager den tid de tager. Forandringen kan ikke gennemtvinges, men sættes i en særlig og ressourcefuld kærlig ramme, der skaber mulighed for forandring og vækst.

English | ErhvervsTerapeut.com
Hjem | ErhvervsTerapeut.com
Ydelser | ErhvervsTerapeut.com
Om | ErhvervsTerapeut.com
Foto | ErhvervsTerapeut.com
Praktisk | ErhvervsTerapeut.com

Copyright © all rights reserved • www.erhvervsterapeut.com • +45 61661900